Kenttäkadun päiväkodin hankinta esillä GPP News Alert -julkaisussa ja HINKU-foorumin verkkosivuilla

Vuoden kestävän kehityksen palkinnon Procura+ Awards -kilpailussa saanut Kenttäkadun päiväkodin hankinta on esillä mm. GPP News Alert -julkaisussa ja HINKU-foorumin verkkosivuilla.


GPP News Alert on Euroopan komission julkaisu koskien vihreitä julkisia hankintoja. GPP tulee sanoista Green Public Procurement. Kenttäkadun päiväkoti on esillä julkaisun lokakuun numerossa (News Alert October 2017), joka löytyy seuraavalta verkkosivulta: http://ec.europa.eu/environment/gpp/alert_en.htm.


HINKU-foorumi on päästövähennyksiin sitoutuneiden kuntien, ilmastoystävällisiä tuotteita ja palveluja tarjoavien yritysten sekä energia- ja ilmastoalan asiantuntijoiden verkosto, jonka tavoitteena on ilmastonmuutoksen hillintä. Hyvinkää on yksi Hinku-kunnista. Kenttäkadun päiväkoti on esillä foorumin verkkosivujen etusivulla www.hinku-foorumi.fi.
Kenttäkadun päiväkoti on Suomen ensimmäinen Joutsenmerkin saanut päiväkoti. Päiväkodin hankinta sai vuoden kestävän kehityksen palkinnon Procura+ Awards -kilpailussa: www.procuraplus.org/awards/.

Kommentit