Tietopyyntö: Kiinteistöjen rakennustekniset työt

Hyvinkään kaupunki valmistelee tarjouskilpailua kiinteistöjen rakennusteknisistä töistä. Tavoite sopimuskauden alkamiselle on 1.3.2018. Kiinteistöjen rakennusteknisiä töitä ovat mm. seuraavat työt:
 • Kattovarusteiden asennus
 • Julkisivujen korjaus
 • Vedenpoistojärjestelmien osittaiset uusimiset, korjaukset, paikkaukset ja lisäämiset
 • Kosteiden tilojen vedeneristystyöt sekä pintarakenteiden korjaaminen ja uusiminen
 • Sisäpintojen maalaus-, tapetointi-, matto- ja laatoitustyöt
 • Kosteusvauriokorjaukset
 • Tilamuutokset ja käyttötarkoituksen muutokset

Hankinta tullaan mahdollisesti jakamaan seuraaviin osakokonaisuuksiin:
 1. Kirvesmies
 2. Maalaus- ja tapetointityöt
 3. Mattotyöt
 4. Laatoitustyöt
 5. Vedeneristystyöt
 6. Rakennusmies
 7. Rakennussiivous

Optiona hankinnassa ovat mahdollisesti muut kiinteistöihin liittyvät työt, kuten kiinteistönhoidolliset työt. Tarjouskilpailu ei tule koskemaan LVIS-kunnossapitotöitä, koska ne on kilpailutettu aiemmin erikseen.

Hyvinkään kaupunki pyytää hankinnasta kiinnostuneita toimijoita ilmoittautumaan kaupungille.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten näiden tietojen julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja tekniseen vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Nämä tiedot eivät velvoita Hyvinkään kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hyvinkään kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja tekniseen vuoropuheluun osallistumisesta.

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään lähettämään sähköpostilla (viestin aiheeksi Rakennustekniset_2017) seuraavat tiedot (vähintään kaksi ylintä tietoa):
 • Toimijan nimi ja Y-tunnus
 • Yhteyshenkilön nimi ja hänen suorat yhteystietonsa
 • Toimijan rakennusteknisten töiden valikoima (yksityiskohtaisempaa tietoa toimijasta)
 • Toimijan ehdotus rakennusteknisten töiden hinnoittelumalliksi (erityisesti kaupunkia kiinnostaa se, mikä on toimijan ehdotus matkakuluja ja -aikoja koskien)
 • Toimijan ehdotus tarjouskilpailun soveltuvuusvaatimuksiksi (kelpoisuusvaatimuksiksi)
 • Toimijan ehdotus tarjouskilpailun vertailuperusteiksi

Sähköpostiviesti pyydetään lähettämään viimeistään 15.10.2017 mennessä osoitteeseen hankintapalvelut(at)hyvinkaa.fi (korvaa (at) @-merkillä).

Jos jollain yhteishankintayksiköllä on mielestään olemassa (tai tulossa) ratkaisu, joka voisi täyttää Hyvinkään kaupungin tarpeet, pyydetään kyseistä yhteishankintayksikköä ottamaan yhteyttä kaupungin hankintapalveluihin: hankintapalvelut(at)hyvinkaa.fi.
Kommentit

 1. Hyvä idea tuo rakennussiivouksen ja muidenkin kilpailuttaminen. Meilläkin on etsinnässä yritys joka voisi tuon kyseisen siivouksen tehdä talon valmistuttua, mutta aivan vielä se ei ole ajankohtainen. Sellainen kuitenkin tullaan jossain vaiheessa tarvitsemaan, joten selailenkin hieman jo vaihtoehtoja.
  https://ltqrakennus.fi/palvelut/puhtauden-ja-polynhallinta/

  VastaaPoista
 2. Me olemme huomanneet tuon kilpailuttamisen tärkeyden myös vuosien aikana erinäisten asioiden osalta. Siinä voi säästää merkittäviäkin summia. Kaikki rakennustekniset osa-alueet kuitenkin lisäävät sitä yhteishintaa, kun siinä otetaan huomioon esimerkiksi kosteusvauriotarkastukset, rakennussiivoukset ja muut. Paljon on sisällytettävää, mutta lopulta kuitenkin tämäkin palkitaan, ja nouseehan siinä kiinteistön arvo.
  http://www.icsiivous.fi/palvelumme/yllapitosiivous

  VastaaPoista

Lähetä kommentti